Onze bekers

Bij CEcups bieden we een duurzaam alternatief voor de wegwerpbeker. Maar wat houdt dit alternatief nou precies in? Laten we nader bekijken wat deze hard cups nou zo bijzonder maakt.

Wat zijn hard cups nou precies?

Hard cups, ook wel bekend als PP-bekers, zijn gemaakt van een kunststofsoort genaamd polypropeen. Dit materiaal staat bekend om zijn stevigheid, duurzaamheid en recyclebaarheid. In tegenstelling tot traditionele plastic wegwerpbekers, zijn de hard cups ontworpen voor hergebruik en kunnen vele malen worden ingezet zonder kwaliteitsverlies.

Kenmerken van onze hard cups:

  • Materiaal van hoge kwaliteit: Onze hard cups zijn vervaardigd uit polypropeen, een sterk en duurzaam materiaal. Dit zorgt voor een beker die zowel stevig als licht van gewicht is.

  • Thermische bestendigheid: Dankzij de unieke eigenschappen van polypropeen kunnen onze bekers zowel warme als koude dranken aan zonder vervorming of kwaliteitsverlies. Ook zorgt dit ervoor dat de bekers vaatwasser bestendig zijn. Het reinigen met industriële vaatwassers is dus geen probleem.

  • Milieuvriendelijk: Polypropeen is 100% recyclebaar, wat betekent dat onze hard cups aan het einde van hun levensduur op een milieubewuste manier verwerkt kunnen worden.

  • Veiligheid: Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Onze bekers bevatten geen schadelijke chemicaliën zoals BPA en zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste voedselveiligheidsnormen.